Pályázatírás Székesfehérváron

Ha belefáradt abba, hogy állandóan Önnek kell elutaznia székhelyéről a fővárosba, vagy pedig hogy Ön dolgozik pályázatírója helyett, akkor örömmel értesítjük, hogy megtalálhatóak vagyunk Székesfehérváron is.

 


Szolgáltatásaink, amelyeket biztosítunk:

Pályázatírás az uniós és hazai források területén

Tanácsadás

Forrásteremtés


Tanácsadás és forrásteremtés Székesfehérváron

Vállalkozása minden évben különböző változásokon megy keresztül, mind szakmai, mind pénzügyi szempontból. Ha a cég likvid pénzeszközei terén hiány mutatkozik, könnyen bajba kerülhet maga a vállalkozás is. Ilyenkor érdemes megfontolni külső pénzügyi forrás igénybevételét, mely lehet visszatérítendő hiteltermék, vagy vissza nem térítendő támogatás, esetleg a kettő kombinációja. Természetesen a vissza nem térítendő forrásoknak mindenki jobban örül, ugyanakkor azt is szükséges megfontolni, hogy kötelező vállalásokat kell teljesíteni minden egyes elindított támogatási szerződés után, mint például árbevétel növelése, vagy munkaerő megtartása. Továbbá fontos hangsúlyozni, hogy nem mindenki pályázhat. A cégeknek átláthatóaknak kell lenniük, általában (de nem mindig) elvárás a legalább 1 fős statisztikai létszám, valamint gyakorta megjelenik elvárásként a lezárt üzleti év. Természetesen induló vállalkozásoknak nyújtott támogatások terén ezek nem jelennek meg feltételként.

A Széchenyi pályázatok mellett a Széchenyi 2020 program visszatérítendő forrásokat is kínál, melyek igen kedvező kamatozásúak, így érdemes ezeket a lehetőségeket is figyelembe venni. A legfontosabb, hogy minden döntés előtt kérje ki tanácsadója véleményét, ingyen és készséggel fog válaszolni.

Könnyen elérhetőek vagyunk a következő városokból is:

Gárdony, Velence, Zámoly, Mór, Veszprém, Polgárdi, Berhida, Seregélyes, Pusztaszabolcs, Sukoró, Pétfürdő