Kasszát robbanthatsz: vállalkozásalapítás több mint 10 millió Ft-tal (felfüggesztve)

Nem fogod elhinni: megjelent az idei év legkedvezőbb pályázata, ha vidéken élsz.

Magánszemélyeknek szól? Nem kell önerővel beszállni? Több mint tízmillió forintos hozzájárulást adnak? És ezt nem is kell visszafizetni? Mindegyik kérdésre a válasz: IGEN.

Ez mind szép és jó, de mik a feltételek? Nem tagadjuk, nem kaphatja meg mindenki ezt a támogatást. Alapvetően 14 milliárd forint áll rendelkezésre és ezt a pénzt kétféle tevékenységre adják:

Az egyik lehetőség:

Magánszemélyként elmúltál 18 éves és cselekvőképes vagy, sosem volt vállalkozásod nem is voltál az alapítótagok között, egyéni vállalkozást sem alapítottál és 2015. január 1-től 10.000 fő alatti kistelepülésen, vagy tanyán élsz? Ha ez a település nem Pest megyében van, akkor jó hírünk van: pályázhatsz vállalkozásalapításra és igen, ha megnyered valóban odaadják ezt a támogatást. Ez a pénz egyenesen az Európai Uniótól jön.

Mire pályázhatsz?

Bármire, ami nem mezőgazdasági tevékenységet szolgál. Lehet akár turisztikai, kereskedelmi vagy internetes vállalkozás. Azért az elvárásként jelenik meg a felhívásban, hogy valamennyire innovatív, vagyis újszerű tevékenységgel előrukkoló vállalkozásról legyen szó.


A másik lehetőség:

Már megvan a mezőgazdasági vállalkozásod, így sajnos az előbbi feltételekkel nem indulhatsz el. Azonban a 14 milliárdos keretből juthat neked is: a vidéki térségekben a mezőgazdasági mikro-vállalkozások által nem mezőgazdasági tevékenység indítása is támogatott, ugyanúgy a fenti feltételekkel.

Példának okáért, milyen üzleti tervek adhatóak be: Bármilyen szolgáltatásfejlesztésre, kereskedelmi tevékenység indítása, fejlesztése beleférhet a pályázatba pl. falusi turizmus, szálláshelyépítés – fejlesztés, építőipar, kereskedelmi üzlet, fodrászat, kozmetika, virágüzlet, de szellemi tevékenység végzése: könyvelőiroda, tervezőiroda  stb. amely az adott településen valósul meg (10.000 fő alatti település).

Mi az amit mi nyújtunk?

Sikerdíjas pályázatírás. Csak akkor fizess ha megnyertük a pályázatot Neked. Természetesen megvárjuk a pályázati pénzösszeg folyósítását, addig nem állítjuk ki a számlát és ezt szerződésbe is foglaljuk. További információért látogasd meg a kapcsolati oldalunkat, ahol e-mailt is írhatsz vagy telefonon is megtalálsz minket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.